Aerynn Bronach

Description:
Bio:

És la filla petita del Bann Bronach. El nom és un que he vist a la wiki d’un dels banns que apareix, i que no se sap on viuen, així que pensava que podrien estar a una zona més o menys muntanyosa, aprop de Orzammar. Es tractaria d’una família relativament poc important, la gent de la zona deu viure d’alguna mina a la zona de les muntanyes, fusta dels boscos, ramats de bestiar (més que conreus) i comerç amb els enanos.

Els pares es diuen Reubhen i Nerissa, tots dos estan vius. El fill gran i hereu es diu Leighton, el segon fill Trenton, la tercera Dianne i jo seria la quarta i última. La germana hauria demostrat poder màgics i estaria al círculo de magos, i els dos germans viuen a les terres familiars.

Aerynn des de petita ha tingut una fascinació per les històries dels Guardas Grises, els Cazadores de Dragones de Nevarra, etc.. i la que s’ha fet prou gran, ha decidit sortir a buscar-se la vida, guanyar glòria i entrar al Valhalla per mèrits propis (bueno, això últim potser no caldria).

A veure, ja diràs què et sembla. És una cosa molt genèrica, i no hi ha res gravat en pedra, així que tu mateix podries adaptar-ho com et vingui millor per la campanya…

Aerynn Bronach

The wardens rebellion Tellus Tellus